Hi Harry,

Terugblikken naar een geslaagd concert is zo gepiept! Of het nu gaat om rock, klassieke muziek of jazz. Muziek marcheert door mijn bloed en ik luister het elke dag. Ik vang momenten zoals het publiek ze ziet en zorg ervoor dat elke foto precies de juiste emotie en sfeer heeft om het concert nogmaals te beleven.

Het lijkt me dan ook fantastisch om het creatieve team van de Muziekgieterij te ondersteunen met actuele content uit de concertzaal en hiermee te kunnen bijdragen aan de pr- en marketingactiviteiten van de Muziekgieterij door middel van sterke concertfotografie.

Benieuwd hoe we samen kunnen werken?

Capturing your musical tales, from stage to screen

Benieuwd hoe we samen kunnen werken?

Een goede concertfoto creëer je door drie elementen te combineren: emotie, sfeer en timing. Deze drie hoofdelementen zorgen voor actuele en unieke concertfoto’s voor de visuele uitingen van de Muziekgieterij. Wil je weten hoe ik deze drie elementen voor de Muziekgieterij kan combineren?

Klantervaring

What people say?

Lisanne is onze verwachtingen in grote mate tegemoet gekomen. Terwijl we tegelijkertijd een video-opname hadden, bewoog ze zich onopvallend tussen de drukte door en wist ze de lichtval steeds goed te combineren met de juiste timing van acties en bewegingen vanuit de bandleden. De eerste impressies kregen we ruim eerder dan verwacht en de resultaten stelden iedereen meer dan tevreden!
Footlight-Beeld-en-Design_Portrait_LisanneBemelmans

Meet the maker

Footlight Beeld & Design is een bedrijf van Lisanne Bemelmans. Vergeet nooit meer een moment en herbeleef jouw show met een professionele fotoreportage.

Als slagwerker en drummer had ik nooit actiefoto’s van mezelf. Een artiest verdwijnt op het podium in zijn of haar eigen wereld. De cadans loopt maar door en voor je het weet, is het moment voorbij en niemand heeft het voor je vastgelegd.

Ca•dans (de; v(m); meervoud: cadansen)

  1. ritmische beweging

Concerten zijn er om ervaren te worden. Een goede concertfoto creëer je door drie elementen te combineren: emotie, sfeer en timing. Deze drie hoofdelementen zorgen voor actuele en unieke concertfoto’s voor de visuele uitingen van de connectie tussen artiest, fans en locatie. 

Wil je weten hoe ik deze drie elementen voor de Muziekgieterij kan combineren?